Why care for indoor air?

Häng med på vår resa!

Luftföroreningar är en av de största globala miljö- och hälsoutmaningarna genom tiderna. I själva verket kan inomhusluften vara upp till fem gånger så förorenad som utomhusluften. Det innebär att vi löper högre risk att utveckla astma och andra luftvägssjukdomar om vi befinner oss i byggnader med dålig luftkvalitet. Det som är än värre är att barn är ännu mer känsliga. 

Vi tycker att alla förtjänar ren inomhusluft. Därför experimenterar vi med teknik, produkter, koncept och affärsmodeller för att hitta nya, smarta och hållbara sätt att förbättra inomhusklimatet. För människors hälsa, prestanda och produktivitet.

Vägen till att lyckas tror vi är öppen innovation. Och de grundläggande ingredienserna – öppna samarbeten, inkludering, engagemang och attityd. Tillsammans ska vi utmana befintliga attityder och hitta nya insikter. Det tror vi är vägen fram till en mer hälsosam och hållbar inomhusmiljö för alla.

Med denna blogg vill vi dela vår kunskap, bjuda in till en bredare dialog och skapa mer medvetenhet och intresse för inomhusluften.

Häng med på resan, dela dina tankar, erfarenheter och kunskap. Var nyfiken, ställ frågor och ha kul! Tillsammans kommer vi att förbättra luftkvaliteten inomhus och människors hälsa!

Om du är intresserad av mer fakta, studier och intressanta “visste du-att”-citat, klicka här.

Besök vår YouTube-kanal.

Du hittar vårt första blogginlägg här: https://careforindoorair.blog/hang-med-pa-var-resa-mot-battre-inomhusluft/

Scroll to top
%d bloggers like this: