Why care for indoor air?

Lindabs Innovationspris

Nu är det dags att nominera till Lindabs Innovationspris!

Med detta pris vill vi uppmuntra både verksamheter och människor till innovativa tankar och idéer. Priset delas ut till ett företag, en person eller en organisation med koppling till Båstad eller Nordvästra Skåne. Det ska gå till en produkt eller tjänst som är både innovativ och hållbar, kan användas i praktiken och ge samhällsekonomisk nytta. I priset ingår ett stipendium på 25 000 kronor och vinnaren väljs ut av en jury med representanter från Lindab. ​


Vinnare koras under Näringslivsfesten
​​
Priset delades ut för första gången 2020 i samband med Näringslivsfesten som anordnas av Båstad Turism och Näringsliv. Eventet är en del av Båstad Näringslivsdag och har drivits av Båstad Turism och Näringsliv i flera år. Närlngslivsdagen finns för att personer från det lokala näringslivet ska få ett forum att träffas och knyta kontakter. Under kvällen delas ett antal priser ut till olika personer och verksamheter och ett av dem är just Lindabs Innovationspris.
​​

Så fungerar nomineringsprocessen:

  • Lindabs Innovationspris är ett pris som delas ut till ett företag, individ eller organisation med koppling till Båstad eller Nordvästra Skåne, som kan visa på en innovativ och hållbar produkt eller tjänst, med kommersiell och/eller samhällsekonomisk potential som kan omsättas i praktiken.
  • Förslag till nomineringar skickas senast den 30 juni, 2021 till lindabinnovationspris@lindab.com med kontaktinformation till nominerat företag/organisation/individ, samt en kort beskrivning av produkt/tjänst som motiv till nomineringen.
  • En jury bestående av representanter från Lindab-koncernen kommer att utvärdera de inkomna nomineringarna och utse en vinnare på Båstad Näringslivsdag.
  • Anställda inom Lindab koncernen kan ej nomineras till priset men får självfallet nominera till priset enligt ovan.

Välkomna med din/er nominering!

Läs mer om Lindab

Är du intresserad av inneklimat? Ta del av våra blogginlägg här.

Scroll to top
%d bloggers like this: