Why care for indoor air?

Hör gärna av dig!

Vi tror på öppenhet och samverkan

Vi är alltid öppna för nya möten och ansikten, oavsett om det är relaterat till potentiellt samarbete, jobbansökan, praktikplatser, examensarbete eller helt enkelt att dela erfarenheter – så hör gärna av dig!

Du bestämmer hur du vill nå oss – välj det alternativ som passar dig bäst!

Nicklas Friberg
Vår Head of Innovation som inte kan tacka nej till en utmaning. Gillar systemtänkande med stort kundfokus. Han har mer än 20 års erfarenhet av att arbeta med komplexa system för internationella kunder, i många olika roller. Fritiden tillbringar han med familjen eller utövar olika former av uthållighetsträning och adrenalinsport.

nicklas.friberg@lindab.com
+46 768 550 417

Vishnu Priya Bhagavatula
Vishnu är vår UX-designer som ser till att vi aldrig släpper användarperspektivet ur sikte. Hon är mjukvaruutvecklare med färdigheter inom programmering, UX / UI, algoritmutveckling, smidig scrum etc. Utöver detta är hon en nyfiken, kreativ person med en passion för den snabba teknikvärlden.

vishnupriya.bhagavatula@lindab.com
+46 732 440 414

Johan Gunnarsson
Johan är vår senaste rekrytering som stärker upp på affärsutvecklingssidan. Han har stor förståelse för skärningspunkten mellan teknik och företag. En ingenjör med en entreprenörsinriktning som tidigare grundade en hälsoteknisk startup. Utanför arbetstid har Johan fulltu upp med att renovera det nyinköpta huset med sin fästmö.

johan.gunnarsson@lindab.com
+46723 695 705

Camilla Andreasson
Camilla är en nyfiken generalist som ser möjligheter snarare än hinder. Hon har bred erfarenhet inom marknadsföring, produkt-, koncept- och affärsutveckling. Utanför arbetet? Hon älskar padel och alla typer av aktiviteter som involverar familj och vänner.


camilla.andreasson@lindab.com
+46 706 185 392

Jan Behrens
Jan är vår expert inom ventilationsområdet. Han har lång och bred erfarenhet av allt från installation, konstruktion och produktutveckling till försäljning. En familjekille som på fritiden vanligtvis finns i trädgården eller spelar sin trombon.


jan.behrens@lindab.com
+49 151 12673912

Malin Bengtsson
Malin ansvarar för alla våra events, seminarier, workshops och liknande projekt och adderar ett nytt sinne till vår marknadskommunikation. Hon tillför värden som ett öppet sinne, service, struktur och initiativ. På fritiden tillbringar hon mycket av sin tid med sina söner, njuter av löprundor och reser gärna så ofta tillfälle ges.

malin.bengtsson@lindab.com
+46 732 440 465

Scroll to top
%d bloggers like this: